Boblberg logo
Noah – Fik sig en ny bedste ven

Noah – Fik sig en ny bedste ven

17-årige Noah valgte at oprette sig på Boblberg, efter at have hørt om netop denne platform på skolen. Han ønskede flere venner, som han kunne dele de samme interesser med. Og her syntes han, at Boblberg lød som det perfekte sted til at finde sine nye venner. Han søgte lidt rundt på Boblberg og valgte at kontakte en jævnaldrene gut ved navn Aleksander, som lød til at have de samme interesser som ham selv. De to drenge skrev sammen i et par dage, før de aftalte at mødes.

Deres første møde var hjemme hos Noah, hvor de spillede og så film. Lige fra start var kemien der, og Aleksander er nu blevet en af Noahs bedste venner. De er sammen næsten hver dag, hvor de hygger og laver en masse sjove ting, der falder i begges interesser.

I dag har Noah mødt flere mennesker gennem Boblberg, som han har kontakt med til dagligt og er blevet en stor del af hans hverdag. Flere af dem han har mødt, har haft de samme interesser som ham selv, og derfor har han haft nemmere ved at knytte sig til dem.

Noah synes Boblberg er genial, fordi man kan finde andre med samme interesse.

”Jeg vil sige; bare spring ud i det, jeg har fået noget virkelig fedt ud af det.”

- Noah

Noah kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen, og han vil klart anbefale andre at oprette sig og finde nye venskaber med samme interesser.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.718 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her