Boblberg logo
Jette – En ridemakker blev til en ven

Jette – En ridemakker blev til en ven

Jette fik kendskab til Boblberg gennem nettet, og platformen fangede med det samme hendes opmærksomhed. Hun oprettede sig på siden for at udforske andres bobler. Her blev hun inspireret til at give sig i kast med sin egen bobl. I boblen søgte Jette en med interesse for heste, der forstod sig på dyr og kunne tænke sig at ride ture på hendes heste. Det var intet krav, at de kunne ride western, da hun var åben for at lære fra sig. Og det var netop her, Jettes kontakt til 22-årige Anna startede.

Jette og Anna startede med blot at skrive sammen på Boblberg, hvorefter Jette ringede Anna op, for at finde ud af, om der var et match mellem de to. Her mærkede de med det samme en kemi, og der gik ikke lang tid før et opkald blev til et møde. Ingen af dem følte sig skræmte af aldersforskellen, da alderen ikke skulle stå i vejen for en fælles interesse og et venskab. Anna er en ung pige med et gammelt sind, så de to følte sig, fra første møde, tilpas i hinandens selskab. Anna udviste et åbent sind og stor nysgerrighed for muligheden i at lære at ride western. Hun havde gennem sit arbejde selv en stor forståelse og kendskab til dyr og det at træne dyr op, hvilket gjorde Jette tryg i at overlade en af sine heste til Anna.

”Det var det helt rigtige match.”

– Jette

Jette og Anna mødes stadig ugentligt til en ridetur og en kop kaffe, hvilket de let kan få flere timer til at gå med. Ikke kun rideturen har betydning for Jette, men også de lange snakke de to får sammen, hvor de deler ud af deres hverdag og giver en hjælpende hånd, når der er brug for det.

De ønsker begge at bevare venskabet og sørger altid for at have en ny dag aftalt, før de går hver til sit, for at sikre at venskabet ikke bliver tilsidesat eller glemt i den travle hverdag.

”Jeg havde ikke fundet Anna, hvis ikke det havde været for Boblberg.”

– Jette

Jette har haft stor succes med Boblberg, og hun har allerede tanker om at gøre brug af platformen igen i fremtiden, hvor hun vil søge nogen at tage til forskellige arrangementer med. Hun anbefaler Boblberg til andre og ønsker netop at dele sin historie for at kunne inspirere andre. Hun er selv lykkedes med at finde en ven på Boblberg og håber det samme kan ske for andre.

”Jeg synes rigtig godt om Boblberg og at man herigennem kan finde en masse forskellige fællesskaber.”

– Jette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her