Boblberg logo
Nanna – Fik udvidet sin vennekreds efter et længere sygdomsforløb

Nanna – Fik udvidet sin vennekreds efter et længere sygdomsforløb

21-årige Nanna elsker at være sammen med og omkring andre mennesker. Da hun har været igennem et længere sygdomsforløb, er venskaberne så småt faldet fra, og derfor ville hun gerne udvide sin vennekreds. Hun søgte efter veninder hun kunne tage på cafebesøg med, gå ture og bare generelt nogle at mødes med i hverdagen såvel som i weekenderne.

”Boblberg er et super-nemt og let sted at møde nye mennesker.”

- Nanna

Nanna oprettede selv en bobl, hvor hun søgte nye venner. Hun fik flere henvendelser på sin bobl, hvor hun kom blandt andet i kontakt med en jævnaldrene pige. Hun søgte, ligesom Nanna, nogle nye bekendtskaber til at berige hendes hverdag og til at lave en masse forskellige aktiviteter sammen med. De har begge en interesse for at være ude i naturen, så de blev hurtige enige om, at deres første møde skulle være en gåtur rundt om den lokale sø.

Venskabet udviklede sig hurtigt. I dag bliver der ofte udvekslet beskeder mellem de to veninder, og planerne om hvad de sammen skal lave i fremtiden, er mange.

”Ideen bag Boblberg er genial.”

- Nanna

Nanna fortæller, at det godt kan være lidt grænseoverskridende at skrive en bobl til at starte med. Men hendes bedste råd til andre er, at man bare skal hoppe ud i det. I fremtiden kunne Nanna sagtens finde på at bruge Boblberg igen og udvide sin vennekreds endnu mere. Mulighederne er mange, det er bare om at gribe dem, siger Nanna.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.653 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her