Boblberg logo
Mette – Fik samlet en oplevelsesgruppe for kvinder

Mette – Fik samlet en oplevelsesgruppe for kvinder

50-årige Mette er vild med at lære nye mennesker at kende og har flittigt brugt Boblberg til at finde nye forskellige fællesskaber. Først startede hun ud med at søge efter en løbemakker, der kunne være med til at få motivationen op. Her fandt hun en løbemakker i sit nærområde, som var frisk på at løbe ture samme med Mette. Herefter oprettede hun selv en bobl, som hun havde meget succes med, da hun her fandt en gruppe, som hun spiste sammen med, skabte relationer og lavede forskellige aftaler sammen med. Men her stoppede Mette ikke, for da hun havde haft så stor succes med de andre bobler, valgte hun igen at prøve lykken med en ny bobl med fokus på at danne en gruppe for kvinder på 40+. Hun fik positive henvendelser fra mange forskellige kvinder og mødtes enkeltvis med 12 af dem.

I dag er kvinderne blevet til en stor etableret gruppe på syv personer, som har holdt ved i halvandet år. Gruppen mødes hver måned og nogle gange oftere. Alle kvinderne er gode til at tage initiativ og de mødes til spisning, gåture, aktiviteter, oplevelser og meget mere. De har aftalt fremover at holde en julefrokost sammen, og på længere sigt synes de, at det kunne være hyggeligt at leje et sommerhus en hel weekend for at blive rystet mere sammen.

”Det er berigende og udviklende at møde nye mennesker, der er meget forskellige fra én selv.”

- Mette

Mette synes det er imponerende, at alt det hun har fundet gennem Boblberg, har kunne lade sig gøre. Hun er stadig aktiv på Boblberg og har allerede planer om at oprette en ny bobl, hvor hun vil søge efter kreative sjæle. Hun er nemlig i gang med at lave hjemmelavet smykker og synes derfor, at det kunne være hyggeligt at lave det sammen med andre. Hun har anbefalet Boblberg til andre, der har et dårligt netværk, er tilflyttere, ensomme eller enlige mødre. Mette synes nemlig, at Boblberg er et godt sted med en bred målgruppe, da det bl.a. er gratis, så alle kan bruge det.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her