Boblberg logo
Mona – Fandt andre med samme spilleglæde som sig selv

Mona – Fandt andre med samme spilleglæde som sig selv

Mona oprettede sig på Boblberg efter at have set det på nettet. Hun havde flere gange før stødt på logoet, men ikke yderligere undersøgt platformen. Mona startede med at udforske de mange bobler på siden, og hun fandt her en gruppe af tre kvinder, der søgte en sidste spillemakker til at spille wist. Hun tog straks kontakt til dem og har siden mødtes med dem et par gange. Dog manglede der kemi mellem hende og gruppen, og de gik med tiden hver til sit.

Mona besluttede sig for at give sig i kast med sin egen bobl, hvor hun søgte efter andre, der delte samme spilleglæde som hende selv. Inden længe fik hun flere forskellige henvendelser og endte med at finde sig en scrabble-makker. De to mødtes regelmæssigt og hygger sig med kaffe og masser af scrabble. Møderne er sat på pause grundet landets corona-restriktioner, men de to holder fortsat kontakten og har planer om at fortsætte spilleaftalerne i fremtiden.

”Jeg kan da håbe, at andre også finder fællesskaber igennem Boblberg.”

– Mona

Mona er stadig åben for selv at gøre brug af Boblberg i fremtiden. Hun har stadig sin bobl oppe på platformen, og tager åbent imod alle henvendelser, fra folk der vil spille med hende, om det er scrabble, kort eller noget helt andet.

”Jeg synes Boblberg er helt genialt. Meget nemt og tilgængeligt.”

– Mona

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.406 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her