Boblberg logo
Mads – Fandt en god ven med masser af fælles interesser

Mads – Fandt en god ven med masser af fælles interesser

Mads er en energisk person, der altid har dedikeret sig meget til de ting han kaster sig ud i – om det er hans virksomhed, fritidsinteresser eller sport. For Mads kræver det en masse tid at drive en selvstændig virksomhed, og det kan ofte skabe udfordringer, for dét at finde nye relationer.

Han startede sin virksomhed, imens han stadig gik i skole, og han havde helt fra start stort fokus på at den skulle få succes. Dette gjorde, at han ofte tilsidesatte diverse fester og arrangementer med klassekammeraterne – han valgte fællesskabet fra, og på sigt valgte fællesskabet også ham fra.

”Konceptet i at finde fællesskaber er genialt.”

– Mads

Da Mads opdagede Boblberg på nettet, blev han nysgerrig på konceptet og oprettede sig for at udforske de mange bobler på platformen. Da han ikke fandt nogen, der matchede det han søgte, valgte han at oprette sin egen bobl, hvor han søgte efter en jævnaldrende at spille hardball med. Her startede kontakten med Marcus, der siden er gået hen og blevet en af Mads’ rigtig gode venner. De to fandt hurtigt mange fælles interesser, og allerede en uge efter, mødte de tilfældigt hinanden til en hardballkamp. Her stødte de på hinanden med følelsen af at de kendte hinanden og fandt hurtigt ud af, at det var dem, der havde skrevet sammen på Boblberg.

”Dér tænkte jeg bare, at det var meant to be”

– Mads

Mads kunne sagtens finde på at benytte Boblberg igen, og han har allerede overvejelser om at forsøge at finde en træningsmakker, der er jævnaldrende og har samme indstilling til træningen, men som han også kan ses med uden for fitness. Han ville uden tvivl anbefale Boblberg til andre, hvis han møder nogen, der ligesom ham selv, søger andre at dele en interesse med.

”Jeg synes ideen er rigtig god! Boblberg er en fantastisk løsning til nemt at finde folk med samme interesser.”

– Mads

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her