Boblberg logo
Jette – Flyttede til anden by og fik nye veninder

Jette – Flyttede til anden by og fik nye veninder

Jette besluttede sig for at flytte tilbage til den by, hvor hun er født og opvokset efter at have boet i en anden by længere væk i 20 år. Hun ville gerne tættere på familien, så hun kunne tilbringe mere kvalitetstid sammen med sine børn og børnebørn. På 20 år kan der nå at ske mange forandringer i ens hjemby og den omgangskreds, man havde dengang, og Jette følte, at der manglede noget i hendes hverdag udover kontakten til hendes familie. Det tomrum besluttede hun sig for at udfylde ved at lede efter nye venner og bekendtskaber. En dag faldt hun over Boblberg, og her herskede der ingen tvivl om, at det selvfølgelig skulle undersøges nærmere. Der dukkede hurtigt mange interessante bobler op, og til at starte med skrev Jette til andre bobler, inden hun oprettede sin egen. I sin bobl søgte hun nye veninder, og her fik hun mange positive henvendelser. Jette er meget social og foretrækker at mødes med andre mennesker fremfor at skrive, da man på den måde hurtigt finder ud af, om der er en god kemi, og det bliver derfor også nemmere at holde kontakten, fortæller hun. Det var der særligt to andre, der var helt med på, og Jette fortæller os med stor begejstring om hendes to nye søde veninder, Mona og Marga.

”Jeg har fået to rigtig gode veninder på Boblberg. Vi har det bare så godt sammen og har mange fælles interesser. Det er helt fantastisk!”

- Jette

Jette og Mona spildte ingen tid og mødtes kort tid efter, de var begyndt at skrive sammen. De er siden første møde blevet rigtig gode veninder og ses meget ofte. De er begge meget spontane og sociale, og de kan få mange timer til at gå sammen med at tage ud og spise på café, shoppe og bare hygge sig. For få måneder siden var der en anden bobl, der fangede Jettes interesse – nemlig Marga, og de to er også hurtigt blevet rigtig gode veninder og ses jævnligt. De nyder hinandens selskab og er begge glade for håndarbejde, særligt strik og hækling.

Jette fortæller også, at hun har haft rigtig meget glæde af Boblberg, og hun kunne sagtens finde på at bruge det igen. Hun har en stor interesse for kortspillet whist, og her er det hendes tanke at oprette en bobl med det formål at samle en gruppe mennesker til en fast spille- og hyggeaften. Det bakker vi hende fuldt op om, og glæder os over at Jette bruger Boblberg til at finde de fællesskaber, hun ønsker.

”Hvis jeg skulle anbefale Boblberg til andre, vil jeg simpelthen bare rose det til skyerne. Jeg har rigtig gode erfaringer med det, og jeg synes, det er et fantastisk mødested!”

- Jette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her