Boblberg logo
Ole – Fandt et friskt input til den kedelige hverdag

Ole – Fandt et friskt input til den kedelige hverdag

Ole på 62 år og hans kone på 55 år har sammen to børn. De er to friske, positive mennesker, der altid holder humøret højt. De er spontane og energiske, og de har brug for, at der er fart over feltet i hverdagen. Alt dette søgte de efter i et par, der ligesom dem, havde lysten til at stable et nyt venskab på benene.

Ole fandt frem til Boblberg for et års tid siden, da han gennem nettet søgte sig frem til en platform, der netop kunne give muligheden for at møde andre med fælles interesser og finde nye venner. Ole startede med at udforske siden og de mange bobler fra andre brugere, men da han ikke fandt nogen, der matchede det han søgte, valgte han at oprette sin egen bobl. Her fik han mange henvendelser, og han begyndte at tage kontakt til forskellige par for at mødes. Men trods en masse hyggelige aftener, har kun ét vennepar siden holdt ved – venskabet med Michael og Sussie. Ole mærkede en øjeblikkelig kemi imellem dem. De er både jævnaldrende og er to personer med et ligeså frisk og positivt sind som Ole og hans kone.

”Det kan ikke passe meget bedre.”

– Ole

Ole fandt præcis hvad han søgte gennem Boblberg, og ham og hans kone mødes nu månedligt med deres nye vennepar til en god middag, en flaske vin på terrassen, eller blot en kop kaffe.

Ole anbefaler platformen til andre, da han synes det er et godt sted at finde andre, der søger det samme som en selv, har samme ønsker eller deler interesser.

”Et godt middel til at møde mennesker, som man kan være i samme båd med”

– Ole

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.630 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her