Boblberg logo
Susanne – Kom godt ud på den anden side efter to alvorlige kræftforløb

Susanne – Kom godt ud på den anden side efter to alvorlige kræftforløb

Susanne er en meget udadvendt person, der elsker at hjælpe, hvor hun kan. Efter sit kræftforløb, ønskede hun stadig at give en hånd med og er derfor frivillig i Kræftens Bekæmpelse i en sorg-café. Da Susanne er førtidspensionist, savnede hun nogle nye veninder, der kunne berige hendes hverdag.

På Boblberg fandt hun Susan på 70 år, som lige var flyttet til byen efter en skilsmisse og derfor ønskede at udvide sin vennekreds. Lige siden første møde mellem de to damer, har kemien bare været der, og de er næsten blevet helt uadskillelige.

”Mit venskab med Susan er en gave og et venskab for livet. Det er det bedste, der er sket for mig i årevis.”

- Susanne

Ifølge Susanne kan ensomheden godt begynde at komme snigende, jo ældre man bliver, og det gør det bestemt ikke bedre, hvis ikke man har en bedre halvdel at dele hverdagen med. Derfor blev veninderne hurtige enige om, at det ville være rart med en godmorgen- og godnat besked. I dag er det to år siden veninderne begyndte at ses, og de skriver stadig godmorgen og godnat til hinanden hver dag.

Susanne er Boblberg evigt taknemmelig for at have bragt hende sammen med Susan, og hun leder stadig efter nye bekendtskaber på Boblberg. Susanne har altid haft en drøm om at gå en tur med en metaldetektor, og for nogle dage siden så hun en bobl, hvor der var en kvinde på 65 år, der søgte lige præcis dette. De blev meget hurtig enige om at mødes til en middag og få planlagt en tur.

”Min drøm er gået i opfyldelse pga. af Boblberg”

- Susanne

Susanne elsker at hjælpe andre mennesker. Hun kan selv huske tilbage på sine teenageår, hvor hun godt kunne føle sig ensom. I dag når hun taler med unge mennesker, bl.a. gennem sit frivillige arbejde hos Kræftens Bekæmpelse er der flere, der fortæller, at de føler sig ensomme. I disse situationer fortæller hun ofte om sine gode oplevelser med Boblberg og hvad det kan bruges til.

”Hvis Boblberg havde fandtes da jeg var ung, havde jeg ikke haft så mange ensomme timer. Så Boblberg skal bare udbredes.”

- Susanne

Susanne mener, at alle kan få glæde af Boblberg, ligemeget hvad det er, man søger. Selvom hun har haft kæmpe succes og fået to fantastiske venskaber, kunne hun også godt tænke sig at oprette en bobl med brætspil.

”Jeg gør alt for at tale om Boblberg. Jeg kunne bruge Boblberg hele mit liv.”

- Susanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her