Boblberg logo
Sebastian – Sprang ud i det og fandt en ny veninde

Sebastian – Sprang ud i det og fandt en ny veninde

Sebastian arbejder til dagligt i Rema 1000 i forbindelse med et praktikforløb, og har derfor en del fritid, når han har fri. Den store mængde fritid, synes Sebastian godt kan føles lidt lang og kedelig, hvis ikke man har nogle at dele den med. Da Sebastian opdagede Boblberg på nettet, så han her en mulighed for at udvide sin vennekreds i et sikkert miljø.

”Boblberg er et fedt koncept og en nem måde at finde nye venner på!”

- Sebastian

Sebastian har gennem Boblberg mødt en veninde, som han skriver sammen med. Det var Sebastian, som så hendes bobl på Boblberg, hvor hun søgte nye venner. Det var denne bobl, som fik Sebastian til at tage den første kontakt og skrive til hende. Indtil videre har Sebastian og hans nye veninde skrevet sammen og har over beskeder opbygget et venskab til hinanden. De har planer om at mødes snarest.

Sebastian kan godt lide Boblberg-konceptet, og at man har mulighed for nemt at matche og finde andre, som søger det samme som en selv. I Sebastians tilfælde søgte han nye venner, hvilket han endte med at finde. Sebastian har også allerede anbefalet Boblberg til sine venner og vil også varmt anbefale det til andre.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her