Boblberg logo
Pernille - Fandt både gamle kammerater og nye veninder

Pernille - Fandt både gamle kammerater og nye veninder

Pernille valgte at oprettet sig på Boblberg, da hun var blevet hjemsendt fra skolen og begyndte at føle sig ensom med onlineundervisningen. Hun er generelt en meget social person, så hun syntes, at det var svært ikke at omgås med andre. Hendes primære vennegruppe var blevet splittet i atomer og hun syntes, at det var hårdt og turde ikke at fortælle sine venner, at hun var ensom, da det ikke rigtigt er noget som man har lyst til at snakke højt om. Så via platformen ville hun prøve at finde nye bekendtskaber eller hjælpe andre, der har det lidt svært til tider. Hun opdagede en gammel kammerat derinde som hun ikke havde den vildeste fantasi om, havde det svært og var ensom. Hun kontaktede ham, og han svarede tilbage, at han meget gerne ville ses igen.

I dag har hun mødtes med ham flere gange, og de er begyndt i et fælleshus, hvor de lærer forskellige mennesker at kende, som også har det svært. Derudover har hun mødtes med to andre gamle kammerater, som også har været med i fælleshuset, samt fundet to søde veninder som hun ikke kendte i forvejen, men har været nede at træne sammen med den ene. Pernille har det meget bedre nu, og hun synes, at Boblberg et fedt sted at finde nye bekendtskaber.

”I skal ikke være bange for hvad andre tænker, det en god måde at finde andre venner på fremfor sin primære gruppe.”

- Pernille

Pernille er stadig aktiv på Boblberg, så hvis skolen lukker ned igen, vil det være en god mulighed til at finde nogle at mødes med. Hun har også introduceret Boblberg til et par af sine veninder og har hjulpet én af dem med at oprette en bobl.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her