Boblberg logo
Elin Marie – Fandt en ven med samme udfordringer

Elin Marie – Fandt en ven med samme udfordringer

I lang tid har det været en udfordring for Elin Marie at holde kontakten til tidligere venskaber, da hun er flyttet meget. Så da hun vidste, at hun ikke skulle flytte mere, oprettede hun en bruger på Boblberg. Hun har kæmpet en del med stress og fik også sidste år konstateret ADD, en bestemt type for ADHD, og tænkte derfor også, at det kunne være rigtig godt for hende selv at prøve og finde en at snakke med omkring det.

Elin Marie faldt hurtigt over en pige, som umiddelbart havde de samme udfordringer som hende selv. Hun skrev til hende og det endte med, at de skrev en måneds tid sammen før de aftalte at mødes. Første gang mødtes de i en nærliggende skov, hvor de gik en tur sammen med Elin Maries hunde. I dag er de blevet rigtig gode venner og mødes bl.a. til gåture.

”Den person har været en kæmpe støtte for mig og det var helt fantastisk at finde en, som har de samme udfordringer som mig selv.”

- Elin Marie

Elin Marie kunne bestemt finde på at bruge Boblberg igen og vil klart anbefale det til andre på sin vej.

”Ideen bag Boblberg er genial. Det er rigtig rart, at der er et sted, hvor man kan finde nogle med samme interesser som én selv, eller hvis man føler sig ensom.”

- Elin Marie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 610.962 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her