Boblberg logo
Thomas – Tog et valg om at bryde ud af ensomheden

Thomas – Tog et valg om at bryde ud af ensomheden

46-årige Thomas opdagede Boblberg, da han så et Boblberg-banner på det lokale bibliotek. Egentlig var han på biblioteket for at opsøge noget kontakt med andre mennesker efter anbefaling fra sin psykolog. Thomas gik dengang til psykolog, da han havde en blanding af en mild depression, stress og en grundig omgang ensomhed godt bundet sammen af lavt selvværd. Men da han opdagede Boblberg på biblioteket, gjorde det ham nysgerrig, og han besluttede sig derfor for at give det et forsøg.

Thomas havde et ønske om at blive mere udadvendt, da det altid har været svært for ham at snakke med mennesker. Da dette var en stor udfordring for Thomas, startede han med at kigge på andres bobler. Til sidst fik han mod på at oprette sin egen bobl. Her søgte han efter nye venner og bekendtskaber. Det blev til en masse beskeder frem og tilbage med andre brugere.

Thomas endte med at finde en god ven, som han mødes med en gang om måneden. De kan godt lide at tage på loppemarked og museum sammen.

”På vores første møde skræmte jeg ham ikke væk, selvom jeg ikke var vant til at snakke med andre mennesker. Jeg tog ikke så meget hensyn.”

- Thomas

Desuden oprettede Thomas også en bobl, hvor han søgte nye medlemmer til den gå-gruppe, han var i. Her fik han kontakt med en kvinde, som gerne ville være med. De har den dag i dag haft kontakt i et halvt år, og de holder stadig kontakten over sms.

Thomas har forsøgt at socialisere sig på andre medier, dog uden held. Han føler derimod, at folk på Boblberg forpligter sig mere, hvis man har en aftale.

”Jeg brugte Boblberg meget det første halve år. Så er jeg stoppet og startet igen. Det svinger meget, hvornår jeg har behov for det.”

- Thomas

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.719 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her