Boblberg logo
Reno – Havde mistet sin vennekreds og følte sig ensom, men har fået en ny ven

Reno – Havde mistet sin vennekreds og følte sig ensom, men har fået en ny ven

Reno på 53 år kunne godt få følelsen af ensomhed, da hans vennekreds var skrumpet en hel del med årene. Selvom han har kæreste og en 3-4 venner, var hans ønske at udvide vennekredsen. Han blev bekendt med Boblberg i tv’et og tænkte, at det måske var et meget godt sted til at finde nye venner, men var alligevel også skeptisk og havde sine betænkeligheder. Han tog chancen, men startede stille og roligt ud med at tjekke bobler osv. ud.

”Jeg oplever, at det er tyndt og for lidt, og så må jeg jo selv være aktiv aktør i mit liv.”

- Reno

Reno oprettede sin bobl, hvor han søgte jævnaldrende nye mandevenner. Han kom i kontakt med flere jævnaldrende mænd – og ud af dem, har han fået en rigtig god ven. Han bor fem minutters gang fra Renos bopæl og følte sig ensom, ligesom Reno selv. De skrev et par dage, før de aftalte at mødes. Første gang de mødtes, gik de en tur i lokalområdet og drak en kop kaffe hjemme hos Reno. I dag har de set hinanden igennem 8-10 måneder og ses typisk hver 14. dag. Tit oftere, men det kommer an på hvordan det lige passer. De ses typisk når de aftaler at gå en tur, og de tager også ud og spiser en gang imellem.

Reno søger stadig aktivt efter nye venner og har stadig sin bobl.

”Mænd i min alder er noget indesluttet fornemmer jeg, det er i hvert fald ikke det nemmeste projekt i verden, men alternativet er at være meget alene, og det gider jeg ikke!”

- Reno

Reno anbefaler det også til andre, da han synes, at hele konceptet er godt og meningsfyldt.

”Jeg synes idéen er rigtig god, jeg ved der er mange ensomme mennesker derude.

På Boblberg kan man mødes på lige vilkår.”

- Reno

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.407 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her