Boblberg logo
Åse – Nye spirende venskaber

Åse – Nye spirende venskaber

Åse blev nysgerrig da hun opdagede Boblberg på nettet og klikkede sig derfor ind på platformen og læste nærmere. Hun tog hurtigt skridtet og oprettede en bobl, da hun med det samme kunne se, at mange af de bobler, som hun stødte på derinde, søgte det samme som hende: ledsagere/deltagere til diverse sociale arrangementer, private begivenheder og festlige ”happenings”. Der gik ikke længe, før hun fik de første fire henvendelser fra andre jævnaldrende kvinder. De fem kvinder skrev sammen i et par uger, hvor de prøvede at finde ud af hvilke interesser, som de kunne have tilfælles. De aftalte at mødes – nogle var på bølgelængde med nogle, andre var ikke, hvilket jo er helt naturligt. Da de sad sammen og snakkede et offentligt sted, så Åse en veninde, der gik forbi i selskab med sin veninde fra skoletiden. Der var straks god bølgelængde mellem tre af damerne, og det er blevet til to rigtig gode venskaber for Åse i dag. De har bl.a. været på byvandring, i biografen, på julemarked, Bakken, cafebesøg, til middag i privaten og meget mere.

Åse er altså endt ud med to rigtig gode veninder, der supplerer hendes interesser rigtig godt. Den ene er historieinteresseret og den anden er meget til hjemlig hygge.

Åse synes rigtig godt om Boblberg og benytter sig stadig af platformen.

”Det er jo dejligt at møde nye mennesker. Og i kraft af, at der hele tiden kommer nye bobler til, holder jeg min bobl opdateret med jævne mellemrum.”

- Åse

Åse har også anbefalet Boblberg til flere, hvor hun understreger, at det er til alle aldersgrupper og begge køn. At det er en platform for fællesskaber og mod ensomhed, og at det bestemt ikke er en datingside.

”Alle mennesker kan mangle/savne selskab til tider. Føle sig ensomme. Kan mangle nogle at dele oplevelser med. Kan mangle en i sin omgangskreds, med de samme interesser. Kan kede sig. Der kan Boblberg være et udmærket supplement, til din vante vennekreds.”

- Åse

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.656 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her