Boblberg logo
Nanna – Ny by stoppede hende ikke i at finde nye bekendtskaber

Nanna – Ny by stoppede hende ikke i at finde nye bekendtskaber

Som tilflytter til en ny by ville Nanna udvide sin omgangskreds, da hun dengang kun havde sine kollegaer, og de var ovenikøbet ældre end hende. Hun faldt helt tilfældigt over Boblberg og tænkte, at det var en helt perfekt platform til at finde nye venskaber. Og det skulle vise sig at holde stik. Nanna har nemlig fået en særlig god veninde gennem Boblberg, som hun har ses med en del gange, efter de fik kontakt. Ydermere har Nanna været med til at stable en gruppe for ”ligesindede” piger på benene - altså en gruppe for piger, som også søger nye eller flere veninder i deres hverdag. De har indtil videre haft et par rigtig hyggelige aftener, hvor de har hygget med mad, snak og vin/øl. De har desværre ikke nået at ses så mange gange endnu grundet Corona, men det har været rigtig hyggeligt de gange, de har brugt en aften sammen.

”Synes første møde altid er gået godt. Selvom begge parter har været nervøse, er det gået godt. Tænker det handler meget om, at man går ind til det med et åbent sind.”

- Nanna

Nanna synes ideen bag Boblberg er super fed og siger, at det er en god måde at komme i kontakt med andre, som også søger nye venner og veninder. Hun kunne bestemt finde på at benytte Boblberg igen og vil også anbefale det til andre.

”Jeg vil klart anbefale det, da det er en nem og overskuelig måde at "møde" nye mennesker på.”

- Nanna

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.426 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her