Boblberg logo
Bo – Fik kontakt til andre mennesker i en hård og sygdomspræget hverdag

Bo – Fik kontakt til andre mennesker i en hård og sygdomspræget hverdag

Fra den ene dag til den anden blev 65-årige Bos hverdag vendt fuldstændig på hovedet. Han fik nemlig en af de hårdeste beskeder, man kan få. Grundet en alvorlig sygdom ved navn Sarkoidose måtte lægerne desværre meddele ham, at han kun havde 2-4 år tilbage at leve i. Sarkoidose er en relativ sjælden sygdom i immunforsvaret, som i Bos tilfælde går ind og ødelægger alt bindevæv i kroppen og kan kun holdes nede med antibiotika.

Bo havde tilbage i 2008 fået en lignende besked, men han satte sig for at blive ved med at kæmpe – både fysisk og psykisk og fortæller, at han simpelthen bare tror på, at det virker. Den samme indstilling har han stadig, men hans sygdom har denne gang sat en stopper for mange ting fysisk, hvilket naturligvis påvirker psyken. Selvom Bo har en stor omgangskreds, herunder hans kone Tove, tre voksne børn og seks, snart syv, børnebørn samt en masse venner og bekendte, oprettede han sig på Boblberg for at finde nogen mennesker at skrive med. Corona har nemlig gjort, at Bo har været nødsaget til at isolere sig, og det har været svært, da han altid har været meget aktiv og i konstant kontakt med andre mennesker.

I Bo og Toves hjem får vi en varm velkomst og bliver straks budt på kaffe og hjemmebagte boller. Snakken går bare, og vi kommer meget tæt ind på deres liv og ægteskab. Bo og Tove har altid hjulpet andre mennesker og fortæller glædeligt, at de har haft plejebørn boende både fra Danmark og Tyskland, og de har været sponsor for et barn gennem Børnefonden over mange år – selv efter han fyldte 18 år. Deres dør har altid stået åben for alle. Bo fortæller også med stor entusiasme om sin tid som fodboldtræner i mange forskellige klubber, som han gik meget op i. Udover det har han både været sports- og idrætsmassør. Han har altid haft mange gør-det-selv projekter – med andre ord har han altid været i fuld gang med det ene eller det andet.

Fællesnævneren i ovenstående historier er altså, at deres hverdag har været meget præget af høj aktivitet, et stort netværk og en utrolig rummelighed overfor andre mennesker.

Derfor er det ingen hemmelighed, at det har været en hård og kæmpe omvæltning for Bo.

Bo fortæller, at han rigtig godt kan lide at lære nye mennesker at kende, og det synes han, at Boblberg er en perfekt platform til.

”Grundet min sygdom, som har været en utrolig hård proces, er det rigtig rart at have fundet nogen at skrive med på Boblberg! Det er en god kontaktflade, behagelig side, og der er noget for alle!”

- Bo

På Boblberg har Bo fundet mange forskellige at skrive med og holder jævnligt kontakt med 3-5 personer. Særligt er der en person, som Bo har fået et rigtig nært venskab til og fortæller med et stort smil på læben, at de to jævnaldrende herrer simpelthen bare kan fortælle hinanden alt. De skriver tit sammen og taler i telefon, og her kan de sagtens få flere timer til at gå med dybe samtaler og skæg og ballede i en sygdoms- og coronapræget hverdag.

Generelt har Bo fået meget positivt ud af Boblberg og har fundet nye bekendtskaber, som han kan åbne sig op overfor og har lært at kende gennem dybe samtaler. Udover det understreger han, at han via Boblberg også har haft et ønske om at hjælpe andre, som har brug for det på en ene eller anden måde, ved at skrive sammen.

”Jeg bruger Boblberg til kontakt til andre mennesker. Jeg mener, at man skal være lidt mere åben, så man kan lære nye mennesker at kende – og det er Boblberg en rigtig god og behagelig platform til!”

- Bo

Efter at have tilbragt et par timer hos Bo og Tove, takker vi af for et utrolig hyggeligt, rørende og tankevækkende møde. Det glæder os meget, at Bo har brugt Boblberg i en svær tid og har fundet nye bekendtskaber. Vi ønsker ham og hans familie alt det bedste!

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her