Boblberg logo
Mie – Fandt ikke kun en gåmakker, men en god ven

Mie – Fandt ikke kun en gåmakker, men en god ven

Mie bor alene og har i en længere periode følt en stor ensomhed, men haft svært ved at indrømme det overfor andre i hendes omgangskreds. Hun ønskede at finde veninder at dele sin hverdag med, men fandt det grænseoverskridende at skrive ud, at det egentlig var dét hun søgte. Hun oprettede derfor en bobl med søgen efter en gåmakker, da hun selv er vild med at gå lange ture i det fri, men savnede nogen at gøre dette med.

Mie fik kendskab til Boblberg gennem sit arbejde i Herning Kommune og valgte efter at have udforsket platformen at give det et skud og oprette en bobl. Der gik ikke længe inden Mie blev opsøgt af andre brugere. Her begyndte hun kontakten med Michael, der gerne ville møde hende til en gåtur. De skrev sammen først, men der gik ikke lang tid før en aftale var i hus, og de mødtes til en lang gåtur og en hyggelig snak i nærområdet. Michael var fra første møde en åben og ærlig mand og delte ud af sin hverdag med flere diagnoser. Det var for ham tiltrængt at komme ud og gå, og netop med dette kunne Mie være en stor hjælp. Der var god kemi mellem dem og masser af fælles interesser at snakke om. Gåturene har siden været mange, og de har ligeledes mødtes hos hinanden til en kop kaffe, hvor Mie også har mødt Michaels kone.

”Det har virkelig udviklet sig til et venskab.”

– Mie

Mie finder det rigtig hyggeligt at have venskabet til Michael, og synes det er skønt også at komme ud og få snakket med én udenfor den almindelige omgangskreds, da det giver et nyt syn og input til hverdagen.

Mie har anbefalet Boblberg til flere bekendte, da hun selv har haft stor succes med det. Mie fandt frem til det hun søgte; en gåmakker, en god ven. Hun håber det samme kan lykkedes for andre, der benytter Boblberg.

”Boblberg er et fantastisk koncept.”

– Mie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her