Boblberg logo
Tina – Blev en del af tre nye forskellige fællesskaber

Tina – Blev en del af tre nye forskellige fællesskaber

Når man har lagt skolebænken bag sig, så ligger det meget naturligt, at ens arbejdsplads er dér hvor man finder nye bekendtskaber. I øjeblikket er Tina jobsøgende, men fortæller, at hun generelt synes, at det er sværere at blive en del af nye fællesskaber i takt med, at man bliver ældre. Tina hørte om Boblberg for første gang igennem hendes veninde, og herigennem har bl.a. fået en god kammerat. Én gåtur udviklede sig til, at de den dag i dag mødes en gang hver anden uge til brætspil, filmaftener og gåture.

Tina har en kandidat fra Dublin i creative writing. Det at skrive har hendes helt stor interesse, som hun også bruger tid på i sin fritid. På Boblberg fandt hun en bobl, der søgte en skrivemakker. De skriver om alt mellem himmel og jord og har også mødtes til cafébesøg og biografture. I dag holder de stadig kontakten.

Sidste år savnede Tina også nogle at holde nytår med. Hun gik derfor ind på Boblberg og fandt en bobl, der søgte det samme. I stedet for at holde nytår alene, fandt Tina et fællesskab og havde en fantastisk nytårsaften med nye bekendtskaber.

Igennem Boblberg er Tina blevet beriget med hele tre nye bekendtskaber. Det næste Tina har overvejet er at blive en del af et større fællesskab – måske en madklub?

Ifølge Tina er Boblberg en rigtig god platform til at få udvidet sin vennekreds og få venner, der har samme interesse som sig selv.

”Hvis man føler sig ensom, er Boblberg et godt sted at slippe af med ensomheden.”

- Tina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.717 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her