Boblberg logo
Pernille – Fandt ligesindede angstramt veninde

Pernille – Fandt ligesindede angstramt veninde

28-årige Pernille stod i en svær situation, hvor hun blev tvunget ud af sin daværende bolig. Det var her, at hun tog valget om at starte på ny et helt andet sted i Danmark. Denne store beslutning betød også, at Pernille var langt fra trygge rammer og velkendte ansigter.

Pernille brugte Boblberg til at lede efter fællesskaber, og fandt en ny veninde i Kamilla. Pernille skrev på Kamillas bobl, da hun kunne se mange ligheder mellem Kamilla og sig selv. De er begge tilflyttere til området og søgte af den grund nye veninder at hygge med. Derudover lever de begge med angst.

For Pernille betød dét at finde en veninde, som kendte til angst og selv havde angst, at hun havde en ligesindede at snakke med. Dette har også betydet, at de har fundet stor støtte i hinanden, da de kan snakke åbent om angst og støtter hinanden.

”Boblberg er den optimale mulighed for os, som ikke har nemt ved at møde nye mennesker og finde venner.”

- Pernille

Pernille og Kamilla har skrevet sammen i flere måneder og kan skrive sammen om alt. De to veninder har planer om snart at mødes og tage deres venskab til næste trin.

Pernille er stadig aktiv på Boblberg, og hun håber på at finde flere fællesskaber, som har de samme fritidsinteresser, som hende selv.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her