Boblberg logo
Gitte – Lod ikke aldersforskel stå i vejen for et godt venskab

Gitte – Lod ikke aldersforskel stå i vejen for et godt venskab

Det er snart halvandet år siden, at Gitte oprettede sin først bobl på Boblberg, hvor hun søgte efter veninder til hygge. I løbet af seks måneder havde Gitte fået flere svar og havde været i kontakt med hele fem andre kvinder. Det var dog ikke alle, som blev til et længerevarende venskab grundet manglende fælles interesser og kemi. Men for Gitte gør det ikke noget, da hun fandt præcis det hun søgte i Lizette.

Gitte fandt sig nemlig en god og vedvarende veninde i Lizette. De to veninder nyder hinandens selskab ved at gå i biografen, på café, til koncerter eller over en kop kaffe hjemme hos hinanden. Gitte og Lizette skriver og ”tjekker op” på hinanden i løbet af ugen. De mødes til hygge ca. hver anden uge. Til trods for, at der er en større aldersforskel mellem Gitte og Lizette, så har de mange fællesinteresser og nyder hinandens selvskab. De to veninder kan nemt få timerne til at gå i kommunens kulturhus, Tobaksgaarden, som også satte rammerne for deres første møde.

Mest af alt sætter Gitte især stor pris på Lizettes gode humør og smittende grin og den fortrolighed, som er blevet opbygget mellem dem. Gitte vil beskrive dem som mere end veninder, da de kan dele alt med hinanden, både det gode og glædelige, men også det hårde og triste.

”Det handler ikke om, hvor mange mennesker man er sammen med, men hvem man er sammen med.”

- Gitte

Gitte blev for første gang opmærksom på Boblberg, da hun så et banner på kommunens rådhus, hvor hun efterfølgende gik hjem og fandt Boblberg på nettet.

Gitte synes, at der i kommunen, hvor hun bor, især er en mangel på sociale tilbud for borgere i alle aldre, men specielt for de unge. Gitte ønsker at hendes autistiske søn også skal prøve Boblberg, da hun håber, at han herigennem vil kunne finde ligestillede og et fællesskab.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her