Boblberg logo
Jesper – Fandt nye venskaber i en ensom hverdag, som delte samme interesser som ham

Jesper – Fandt nye venskaber i en ensom hverdag, som delte samme interesser som ham

I en ensom hverdag besluttede den sociale anlagte Jesper på 38 år sig for at finde ud af, hvor han kunne komme i kontakt med andre mennesker. Noget af det første, der kom frem, da han søgte, var Boblberg. Jesper blev hurtigt fanget af hjemmesiden og oprettede en bruger. Efter kort tid fandt han en anden bobl i nærheden af ham selv, som fangede hans interesse, og de to begyndte at skrive sammen. De fandt hurtigt ud af, at de havde meget tilfælles, bl.a. delte de en interesse for geocaching, som Jesper efterfølgende har lært en masse om.

Allerede efter en uge aftalte de at mødes til en gåtur for at lære hinanden endnu bedre at kende. Om mødet fortæller Jesper med stor entusiasme, at de hyggede sig rigtig meget, og snakken gik bare. Det var en meget positiv oplevelse, og Jesper kunne gå derfra med en rar følelse og en ny ven.

”På Boblberg søgte jeg venskaber i en ensom hverdag, som kan dele mine interesser og acceptere mig, som den jer er – og det har jeg fundet!”

- Jesper

Jesper fortæller, at han som autist har haft svært ved at finde ud af, hvor han kunne finde nye bekendtskaber. Han er meget social anlagt, og det har påvirket ham meget i hverdagen, at det ikke har været så let at komme i kontakt med andre mennesker. Dette ændrede sig dog, da han kom på Boblberg, som har åbnet mange muligheder for nye bekendtskaber såvel som venskaber.

Jesper har haft og har stadig stor glæde af Boblberg, og fortæller begejstret, at det har bidraget med meget positivt i hans hverdag. I en tid hvor meget foregår online, synes Jesper, at det er fantastisk med en platform og online mødested som Boblberg og uddyber, at han altid finder nye muligheder for kontakt til andre.

”Jeg kan med stolthed anbefale Boblberg til at finde andre med samme interesser som dig. Der er mange muligheder for at være social med andre mennesker. Det er et fantastisk mødested!”

- Jesper

Efter en utrolig hyggelig snak efterlod vi en glad Jesper, og vi er selv mindst ligeså glade for, at Boblberg har været med til at bringe en masse glæde ind i hans hverdag!

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.649 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her