Boblberg logo
Maya-Margrethe – En del af en venindegruppe på fire – og meget mere!

Maya-Margrethe – En del af en venindegruppe på fire – og meget mere!

Maya-Margrethe faldt tilfældigt over Boblberg på nettet og tænkte, at hun ville undersøge det nærmere. Ret hurtigt fik hun selv lyst til at skrive til folk da bl.a. boblerne tiltalte hende, og derfor tænkte hun, at folk ligeledes fik lyst til at skrive til hende, hvis hun selv oprettede en bobl.

Maya-Margrethe har haft oprettet flere bobler. Først søgte hun efter venskaber i sin fødeby på Sjælland, men siden hun flyttede for et år siden, har hun søgt venskaber i sin nye hjemby.

Maya-Margrethe har været i kontakt med flere folk gennem Boblberg, men det er ikke altid, at venskaberne har holdt – men sådan er det jo også i den virkelige verden, som Maya-Margrethe siger. Den helt store succes har dog været stiftelsen af en venindegruppe på fire piger. For nyligt har venindegruppen holdt ”1-års fødselsdag” eftersom, at de har været venner i 1 år.

”Der findes meget få websteder for folk, der søger venskaber. Jeg har før prøvet nogle andre hjemmesider, men der har ikke været så meget aktivitet.”

- Maya-Margrethe

Første møde med venindegruppen gik rigtig fint. Folk var selvfølgelig spændte, men det endte med, at de fik endnu mere mod på at mødes næste gang. I dag mødes de fast hver anden måned.

Maya-Margrethe har ikke blot fundet en venindegruppe – hun har også fundet en træningspartner, været i kontakt med folk der deler hendes interesse for friluftsliv og talt sammen med folk, der arrangerer ugentlige spilaftener på en café. Så Maya-Margrethe har flittigt brugt Boblberg til at tage kontakt til folk, som hun ellers ikke havde haft mulighed for at komme i kontakt med.

Maya-Margrethe synes, at Boblberg er helt fantastisk og har også anbefalet det til flere af sine veninder. Da Maya-Margrethe selv er kommet i kontakt med flere mennesker, som hun har noget tilfælles med, tænkte hun, at det var oplagt at anbefale to af hendes veninder Boblberg. Den ene fordi hun lige er flyttet fra Sjælland til Jylland, og den anden fordi hun lige er blevet diagnosticeret med ADHD.

”Det fedeste ved Boblberg er den type mennesker hjemmesiden tiltrækker. Jeg er vild med, at det er folk i forskellige aldersklasser og folk, som søger forskellige typer venskaber.”

- Maya-Margrethe

Maya-Margrethe har for nyligt lige oprettet en bobl, hvor hun søger efter flere venner. Hun synes, at alle dem hun har mødt på Boblberg, har været så motiveret til at lære nye mennesker at kende. Hendes gæt er, at mange af dem der bruger Boblberg, er meget motiveret til at få nye venskaber og opretter ikke blot en bobl 'for blot at se hvad der sker'.

”Boblberg rammer, ifølge mig, et behov som flere har, nemlig et behov for nære og varme venskaber med folk, man har noget tilfælles med – om det er interessen for naturen eller oplevelsen af at være tilflytter i en ny by.”

- Maya-Margrethe

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her