Boblberg logo
Jawad – Fandt engageret gamer-ven

Jawad – Fandt engageret gamer-ven

Jawad på 22 år havde længe gået og manglet en seriøs gamerven, som ville spille Dust 2 i spillet CSGO, da lige præcis dét spil har en stor interesse hos ham. Jawad hørte om Boblberg gennem en nær ven, der selv havde benyttet sig af Boblberg-universet. Han anbefalede det til ham, og Jawad begyndte først at observere lidt, hvor han herefter selv begyndte at ”boble” med. Jawad valgte at skrive på en bobl i frustration over, at han manglede en seriøs gaming-partner. Han fandt en bobl som lød interessant og sprang derfor ud i at tage den første kontakt.

Jawad kom i kontakt med en sød og seriøs gamer, som han skrev sammen med i en dags tid før, at de mødtes online på CSGO-serveren.

”Det gik utrolig problemfrit, og vi fik lært hinanden meget bedre at kende.”

- Jawad

I dag snakker og spiller de med hinanden mange gange om ugen. Derudover har Jawad faktisk også mødtes med sin nye gamer-ven op til flere gange – og i dag er de nære venner.

Jawad har i den grad fundet hvad han søgte og måske også mere til. Han er glad for, at hans gaming-oplevelse er blevet optimeret, og at han har det meget sjovere når han spiller. Jawad synes, at Boblberg er et utroligt spændende univers, hvor man både kan stifte nye bekendtskaber, men også hjælpe andre.

”Mange døjer med ensomhed og gennem Boblberg er det en god måde at finde en eller flere personer med nøjagtig samme interesser som en selv!”

- Jawad

Med andre ord kan Jawad med garanti anbefale Boblberg til alle på sin vej, og det er bestemt heller ikke sidste gang, at han selv har benyttet sig af platformen.

”Dette er stedet over alle steder til at finde nye bekendtskaber!”

- Jawad

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.421 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her