Boblberg logo
Jeanette – Fandt en online vægttabsmakker

Jeanette – Fandt en online vægttabsmakker

Jeanette på 33 år har et lidt anderledes, og til tider måske også et lidt hårdere, liv end de fleste. Hun er nemlig førtidspensionist og psykisk syg. Hun har længe ønsket sig at tabe sig, og da hun for første gang hørte om Boblberg gennem sin mor, tænkte hun, at det var en oplagt mulighed. Jeanettes mor havde nemlig gode erfaringer med platformen fra sit arbejde på et bosted, hvor de flittigt benytter sig af det.

Jeanette søgte efter en veninde til at tabe sig med, da hun var, og stadig er, i gang med et vægttab. Da Jeanette faldt over Anne på Boblberg, skrev hun til hende. De fandt hurtigt ud af, at de kunne hjælpe hinanden. Anne er lidt ældre end Jeanette, men ville også tabe sig. De har endnu ikke mødtes, men de bruger hinanden til at sparre med. De sparrer igennem daglige beskeder om gode kostråd osv. De har skrevet sammen i ca. tre måneder – og har begge tabt sig. Jeanette er meget glad for bekendtskabet og håber, at de en dag også kan mødes.

Jeanette synes, at Boblberg er let og tilgængeligt at bruge. Hun vil klart benytte sig af Boblberg fremover, og anbefaler det også til andre hun møder.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her