Boblberg logo
Pernille – Har fundet et kreativt fællesskab

Pernille – Har fundet et kreativt fællesskab

30-årige Pernille er tilflytter fra Sjælland til Fyn og havde ikke den store omgangskreds, andet end sin mand og søn. Da hun oveni det også var jobsøgende dengang, kunne hun godt føle sig en smule ensom i hverdagen. Men da hun blev bekendt med Boblberg gennem sit jobcenter, tænkte hun, at hun måtte i gang med finde et kreativt fællesskab.

Pernille oprettede derfor en bobl, hvor hun søgte efter andre, som var kreative som hende selv, måske nogle hun kunne strikke og hækle med. Hun har nu fået kontakt til flere personer, også til en som har et barn. De har desværre ikke mødtes endnu pga. Corona, men Pernille har kontakt med to kvinder, som gerne vil mødes, når der er kommet en dæmper på Corona-epidemien. Den ene af dem er også ledig, som Pernille var da hun flyttede til Fyn. Pernille og hendes to nye kreative penneveninder har skrevet sammen i et stykke tid, hvor de har skrevet om tips til jobsøgning og kreative fifs til håndarbejde. Alle tre kvinder har planlagt at mødes, så snart de kan.

Pernille er vild med Boblberg, og hun har da også i tankerne fortsat at benytte sig af muligheden. Hun har også allerede anbefalet Boblberg til andre.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her