Boblberg logo
Ulla – Engelskundervisning i bytte for franskundervisning

Ulla – Engelskundervisning i bytte for franskundervisning

Ulla hørte om Boblberg i sin lokale avis og kiggede efter en gå-makker og andre sociale aktiviteter. Hun endte dog med at tage kontakt til en bobl med et spændende opslag, hvor en mand efterlyste en dygtig engelskunderviser i bytte for franskundervisning. Ulla fandt opslaget interessant, da hun til daglig underviser i engelsk hos FOF og har boet i England og Australien som ung.

”Det med at bytte sprog er en sjov ide!”

- Ulla

Inden for få uger havde de deres første møde. Og siden har de mødtes cirka hver anden uge på skift hos hinanden. De taler fransk, når de er hos ham – og engelsk, når de er hos Ulla. Ulla fortæller, at det har virket godt og effektivt, og at hun har fået forbedret sine franskkundskaber, og at hendes udtale er blevet bedre. Ulla nævner også, at de begge har haft stor glæde ved at bytte undervisning og ikke mindst ved at se den anden blive bedre.

Ulla giver udtryk for, at hun synes, at Boblberg er et fantastisk koncept, og at hun stadigvæk anvender platformen. Hun har fundet en brunchgruppe med nogle jævnaldrende veninder, hvor de har aftalt at mødes, når det igen bliver muligt ift. Corona. Ulla anbefaler Boblberg til alle i sit netværk.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.009 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her