Boblberg logo
Camilla – Har fået nye bekendtskaber og hjælper samtidig andre

Camilla – Har fået nye bekendtskaber og hjælper samtidig andre

For 28-årige Camilla har det været svært at finde nye veninder i den nye by, som hun flyttede til for et par år siden. Så da Camilla faldt over Boblberg, gik der ikke lang tid, før hun oprettede en bruger. Her oprettede hun en bobl, hvori hun skrev lidt om sig selv og sine interesser. Gennem Boblberg har hun skrevet til en del og fået nye bekendtskaber, selvom Covid-19 og afstanden til de fleste, har vanskeliggjort det at mødes fysisk.

”Jeg har selv taget kontakt til flere personer og skrevet med flere skønne kvinder herinde. Selvom jeg ikke har mødt dem fysisk endnu, føler jeg, at jeg kender dem, fordi vi skriver meget sammen.”

- Camilla

Camilla håber da også, at det bliver nemmere i fremtiden at mødes, når Covid-19 ikke er i omløb mere – for ja, der er da dage, hvor man bare har lyst til at være social og komme lidt ud. Men lige nu nyder hun bare at kunne skrive med andre og være der for dem. For hun brænder nemlig for at hjælpe andre og at kunne bruge tiden på noget andet end blot at sidde derhjemme. Som flexjobber har hun nemlig ikke så mange arbejdstimer i løbet af uge. Camilla føler, at hun får rigtig meget igen ved at hjælpe andre.

Netop derfor er hun også ved at blive tilkoblet som samtaleven på Snaksammen.dk, hvor det er muligt at booke en samtale og snakke om alt fra ens interesser til dagens begivenheder og nyheder. Camilla er vant til at møde og snakke med andre mennesker gennem sit arbejde i Fakta, som kan byde på samtaler om alt mellem himmel og jord. En fast kunde har bl.a. betroet sig til Camilla og nævnt, at hun er ensom. Næste gang Camilla møder hende, vil hun fortælle om Boblberg, fordi det netop har hjulpet hende til at finde nogle andre kvinder at skrive med.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.403 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her