Boblberg logo
Katrine – Flyttede til ny by og fandt en træningsveninde

Katrine – Flyttede til ny by og fandt en træningsveninde

Da Katrine for et år siden kom ind på ergoterapeutuddannelsen, tog hun skridtet og flyttede fra Nordjylland til det midtjyske. De fleste af Katrines venner og veninder var nu bosat i København, og Katrine vidste, at hun måtte opbygge nye relationer den nye by. Efter et længere forsøg på at finde nye bekendtskaber i byen, faldt Katrine over Boblberg. Hun vidste, at hun ikke havde noget at miste, og kastede sig derfor ud i at oprette en bobl. Her fortalte hun kort om sig selv, sin baggrund og interesser. En pige i nærområdet kontaktede Katrine, og de aftalte at mødes i en park over en flaske vin blot en uge efter. Det første møde gik over alt forventning og snakken gik hurtigt på deres fælles interesser.

Venskabet har efterhånden udviklet sig til en tæt relation. De to piger træner i dag ugentligt sammen, hvor de giver den gas til Les Mills Bodypump program. Katrine har fået en stor livsglæde i venskabet, og hun sætter meget pris på at kunne dele ud af hendes liv til nye veninder.

”Boblberg er en god ide, når man er tilflytter og ikke kender nogen, da man kan møde nye mennesker.”

- Katrine

Katrine drømmer om en dag at flytte til Odense, da hun altid nyder at besøge den dejlige by, dog har hun få relationer i dette område. Til den tid er Katrine er ikke et sekund i tvivl om, at hun igen vil benytte sig af Boblberg, og derigennem finde relationer i nærområdet.

”Jeg vil klart anbefale andre at bruge Boblberg, for det kan jo være, at I møder jeres livs bedste veninde eller bedste ven.”

- Katrine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her