Boblberg logo
Mikaela – En hjælpende hånd ud af social angst

Mikaela – En hjælpende hånd ud af social angst

For næsten fire år siden blev Mikaela præsenteret for Boblberg. På det tidspunkt boede hun på et bosted, hvor én af de ansatte spurgte hende, om hun kendte til Boblberg. Det gjorde hun ikke, men hun syntes, at platformen lød interessant. Bare tanken om at skrive til en fremmed, gav Mikaela ondt i maven, men hun besluttede sig alligevel for at prøve det af.

Derfor oprettede hun en bobl, hvor hun skrev lidt om sig selv, hendes interesser og at hun søgte én til at dele mange gode stunder med. Det fandt Mikaela heldigvis! Hun fik nemlig kontakt til Randi og efter at have skrevet lidt sammen, aftalte de at mødes til en gåtur med Randis’ hund i den nærliggende skov.

Inden første møde var Mikaela meget spændt, og når Mikaela samtidig døjer med en irriteret tyktarm, så gjorde det bestemt ikke optakten til mødet nemmere. Men selve mødet gik godt, da de havde flere fællesinteresser såsom at strikke og deres store kærlighed dyr. Sidenhen har de to blandt andet været en tur i Fårup Sommerland, besøgt Skulpturparken Blokhus, lavet bål i haven og brugt mange timer sammen på at strikke.

”Gennem Boblberg har jeg mødt flere veninder og fået et godt venskab. Boblberg har hjulpet mig med at øve mig i langsomt at turde komme ud og møde folk, jeg ikke kender. På den måde har det givet mig et skub i den rigtige retning for stille og roligt at komme ud af min sociale angst.”

- Mikaela

Selvom Randi og Mikaela ikke mødes den dag i dag, er hun glad for at det udviklede sig til et venskab i en årrække, og ser med glæde tilbage på de mange oplevelser de to har haft sammen. Samtidig har det givet Mikaela mod til at skabe flere nye relationer. Derfor er hun stadig et aktivt medlem af Boblberg, hvor hun skriver med flere folk på platformen.

”Jeg synes Boblberg er en fed ide. Det er virkelig en god ting, at man har mulighed for at gå ind på denne her platform og få kontakt til andre mennesker med samme interesse.”

- Mikaela

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her