Boblberg logo
Svitlana - Fandt et sted hun turde at åbne sig op

Svitlana - Fandt et sted hun turde at åbne sig op

Svitlana flyttede til Danmark efter hun havde boet i Ukraine hele sit liv. Siden hen har hun fået 2 børn og slået sig ned i Skive kommune.

Efter endt uddannelse som administrationsøkonom, fandt hun det svært at finde et job og blev efterfølgende ledig. Det skabte et stort tomrum for Svitlana da hun til daglig ikke kunne være en del af et fællesskab.

Jeg er en kvinde som er flyttet til Danmark fra et andet land, og så er det svært at få kontakt til andre mennesker og finde de rigtige veninder Tomrummet i hverdagen fyldte hos Svitlana og hun savnede en god veninde som hun kunne snakke og hygge med, men hun følte sig ikke tilpas med at åbne sig op på de offentlige forums hvor mange af hendes relationer kunne bevidne det. I hendes søgen efter job, faldt hun en dag over en flyer fra Boblberg nede på jobcenteret.

Her åbnede der sig nye muligheder, hvor hun anonymt kunne søge de interesser og fællesskaber hun til dagligt ønskede sig i sin hverdag. Det der især gjorde hende positiv var, at hun kunne søge fællesskaber direkte i Skive kommune, da hun ønskede sine nye relationer nær sig. Efter at have været drevet til tasterne gik der ikke længe før Svitlana fik succes med Boblberg, her fandt hun en veninde fra hendes eget område som hun efterfølgende har mødtes med op til flere gange.

Jeg kigger tit på nye bobler, som bliver oprettet for at finde nye spændende aktiviteter i mit område fortæller Svitlana.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.416 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her