Boblberg logo
Lillian – Fandt en god veninde til hyggelige stunder

Lillian – Fandt en god veninde til hyggelige stunder

Lillian er havde et ønske om at finde en ny veninde til gåture, kaffe og en god snak. Hun er selv pensionist, imens manden fortsat arbejder, hvorfor hun godt kan mangle lidt aktivitet i hverdagen. Efter at have set et billede af nogen som tidligere havde brugt Boblberg, blev hun straks inspireret og tænkte, at det kunne være sjovt at prøve.

Lillian har i forvejen flere veninder, men da flere enten er dårligt gående og foretrækker fitnesscentrene, ville hun gerne fine en anden. Én der ligesom hende selv, ville med ud at nyde den friske luft.

”Man går jo ikke lige hen til en fremmed på gaden og siger du ligner en der vil gå tur.”

- Griner Lillian

Lillian oprettede en bobl og der gik ikke længe før den første henvendelse kom. En jævnaldrende kvinde fra samme by skrev, og de to valgte hurtigt at mødes og se hinanden an.

De valgte at mødes i en skov tæt på dem begge, som de kunne gå en tur i. Snakken gik godt, og de besluttede at ses igen.

I dag har de set meget til hinanden, både med gåture, café og hyggelige stunder på terrassen. De to har en fast aftalt hver anden onsdag.

”Jeg tror på at det bliver ved, vi klinger rigtig godt sammen. Jeg har været rigtig heldig her. Vi glæder os altid til at være sammen med hinanden.”

- Lillian

Lillians mand har også mødt hendes nye veninde og synes det er en sjov måde at have mødt hinanden på, men var glad på begges vegne.

Efter succesen med at finde en dejlig veninde, anbefaler Lillian også siden til andre.

”I skal prøve det, hvis I mangler en god veninde eller ven, eller noget andet. Det er en genial måde at finde en anden på.”

- Lillian

Hun tilføjer at siden er meget brugervenlig, især hvis man ikke er så teknisk.

”Det skal være simpelt og nemt, og det er Boblberg.”

- Lillian

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her