Boblberg logo
Nathalie – Fra ensom til glad pige med nye ligesindede veninder

Nathalie – Fra ensom til glad pige med nye ligesindede veninder

For et halvt år siden hørte Nathalie om Boblberg. Det gjorde hun igennem kommunen, som fortalte hende, at det havde hjulpet utroligt mange mennesker i kommunen. Nathalie har været hjemmegående i flere år grundet forskellige diagnoser, og ville derfor gerne udvide sit netværk med nye venner og veninder, da ensomheden var begyndt at trænge sig på. Af den grund besluttede hun sig for at oprette en bobl, hvilket hun absolut ikke har fortrudt i dag. Nathalie har nemlig fundet hele syv ligesindede nye venner og veninder, som hun har mødt gennem Boblberg.

”Jeg har igennem tiden været meget alene og ensom. Men det er jeg bestemt ikke mere. Jeg har fået de bedste venner og veninder, og det er jeg Boblberg evigt taknemmelig for. Jeg har endelig fundet dem, som jeg kan lave både alt og intet med.”

- Nathalie

Nathalie har udviklet et godt forhold til sin veninde Cille, som hun ses med hver dag. De to bor nemlig under to minutter fra hinanden. Der gik to dage fra de indledte en samtale på Boblberg til, at de så hinanden for første gang. Nathalie og Cille deler de samme interesser, så de strikker meget sammen og har en stor kærlighed for alternative kæledyr, da de begge har pindsvin. Nathalie ses også med sine andre venner, som hun går på café og shopper med. Nathalie kunne godt finde på at bruge Boblberg igen til at møde nye mennesker.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.259 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her