Boblberg logo
Susan – Fandt en dartveninde og hjælper en ensom fyr til at få en bedre tilværelse

Susan – Fandt en dartveninde og hjælper en ensom fyr til at få en bedre tilværelse

Susan søgte både efter veninder og generelle venskaber på Boblberg, og mere specifikt søgte hun efter andre sportsinteresserede. Efter at have snuset lidt rundt på Boblberg, tog Susan den første kontakt og fandt en kvinde, der interesserede sig for dart. Susan syntes, at det lød spændende og der gik ikke mere end en uge, før de mødtes til et spil dart hos Susans nye bekendtskab. De to kvinder har siden da mødtes til dart hver 14. dag, og de går også nogle gange ud for at spise sammen. Ud over at have fundet en ny dartveninde, har Susan også fundet en ny ven på Boblberg.

”Jeg har fundet en rigtig sød ensom fyr, som har de samme interesser som mig. Vi bruger meget tid sammen med lange gåture. Jeg hjælper ham med at få mere lys på tilværelsen, og han hjælper mig med computertingting.”

- Susan

Susan har været meget glad for at stifte bekendtskab med Boblberg og er sikker på, at hun kommer til at bruge siden igen. Hun synes godt om konceptet, netop fordi Boblberg kan hjælpe folk med at bryde ensomheden. Hun nævner også, at den bedste måde at komme i kontakt med folk på er at oprette en bobl og være åben.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.953 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her