Boblberg logo
Mads – Fik et hobbyband og en bedste ven

Mads – Fik et hobbyband og en bedste ven

Mads faldt over Boblberg på nettet og syntes at konceptet lød spændende. Det virkede troværdigt, og han oprettede sig straks som bruger. Mads brugte Boblberg til at kigge om der var nogen på hans egen alder med samme interesser. En dag faldt han over en, som søgte en til sit band. Mads havde ikke spillet i band før, men har spillet i orkester, så han tog derfor udfordringen op og skrev til boblen.

De skrev sammen frem og tilbage i et par uger, før de besluttede sig for at mødes. De mødtes og fandt hurtigt ud af, at de var et godt match til at spille i band sammen.

De begyndte at spille sammen flere gange om ugen, men fandt hurtigt ud af, at de også kunne lave andre ting sammen. I dag er de bedste venner og bruger ikke kun tiden sammen i musikrummet, men også udenfor musikrummet.

”Vi endte med at mødes flere gange i ugen og spille noget fedt musik sammen. Det udviklede sig så yderligere. I stedet for kun at være musikkammerater, så nyder vi også hinandens selskab. Vi går ture, i biografen, på café osv. Han er blevet min bedste ven.”

– Mads

Mads fik ikke bare et hobbyband, men en bedste ven, og vil derfor til hver en tid anbefale Boblberg til andre.

”Det er et meget godt koncept. Har set noget lignende før, men det her fokuserer mere på fællesskab, og det kan jeg godt lide.”

– Mads

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her