Boblberg logo
Nicklas - Når nye bekendtskaber hjælper på livsglæden

Nicklas - Når nye bekendtskaber hjælper på livsglæden

Nicklas på 23 år har været i praktik som hjælper i et skolekøkken, prøvet kræfter af som pedel og arbejdet i Netto, men desværre var der ingen af stederne, som matchede Nicklas. Det betyder, at han på nuværende tidspunkt er arbejdsløs og går hjemme, når han ikke er på produktionsskolen.

Nicklas havde hørt om Boblberg flere gange fra venner og havde også set det på nettet. Han var derfor blevet nysgerrig på, hvad Boblberg kunne og valgte at gå ind på platformen og kigge. Han fandt en bobl på Boblberg, hvor der var en mand ved navn Peter, som søgte venner til at lave hverdagsting med, og måske nogle, som var filminteresseret. Efter en længere korrespondance over en to måneders tid, besluttede de, at det var på tide at mødes.

Kort tid efter mødtes de og drak en sodavand sammen, hvor både Peter og Nicklas fik snakket om alt mellem himmel og jord. De kunne begge mærke, at de klikkede med det samme – og helt sikkert var det, at et nyt venskab var startet. De ses 2-3 gange om måneden, hvor de laver mad sammen, går en tur i byen, ser fodbold og nogle gange tager de også i svømmehallen.

”Det er fantastisk at have fået en ven, som man kan snakke med alt om.”

- Nicklas

Det har også udviklet sig til flere venskaber for Nicklas, som efterfølgende har fået en travlere hverdag med kalenderen fyldt af aftaler, hvor han kommer mere ud med nye venner.

Nicklas kunne sagtens finde på at bruge Boblberg igen til f.eks. at finde nogen at tage til forskellige arrangementer med. Nicklas vil klart anbefale Boblberg, da han synes, at Boblberg er et godt redskab til at kunne møde andre. Han finder det nemt og overskueligt at finde andre med fælles interesser.

”Jeg har fundet en skøn ven her gennem Boblberg. Vi mødes tit og spiser sammen og ja, vi har det bare super fedt. Det har virkelig ændret mit liv at finde en, som man kan snakke og lave ting sammen med. Det har gjort min hverdag SÅ meget bedre.”

- Nicklas

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her