Boblberg logo
Connie og Egon – Har fundet tre nye vennepar i nærområdet

Connie og Egon – Har fundet tre nye vennepar i nærområdet

Da Connie blev bekendt med Boblberg, gik der ikke lang tid før hun fik oprettet sin egen en bobl. Her nævnte hun, at hun og hendes mand godt kan lide at spille brætspil, danse samt nyde god mad og vin. Håbet var at finde et vennepar med fælles interesser og som aldersmæssigt var på deres egen alder, da de ikke har hjemmeboende børn mere.

Her et halvt år senere har Connie og Egon ikke bare fået et nyt vennepar, men hele tre nye vennepar gennem Boblberg. På trods af et forår med Covid-19, der gjorde det svært at mødes, har de efter genåbningen af landet haft mulighed for at mødes hver for sig med deres nye vennepar til stor glæde for alle.

”Vi har med Boblberg fået tre vennepar i nærområdet, som vi har det rigtig godt med. Vi spiser aftensmad og spiller brætspil sammen, såsom Partners, Hint og Trivial Pursuit. Det er hyggeligt.”

- Connie

Selvom Connie og Egon nævner, at de tre par indtil videre kun er bekendtskaber, så håber de begge, at det med tiden vil udvikle sig til længerevarende venskaber. Dog kan der ikke være nogen tvivl om, at de begge synes, at Boblberg er en rigtig god platform, når man allerede har fundet tre vennepar. Faktisk har Connie været nødt til at skrive på hendes bobl, at de pt. ikke mødes med andre par end de tre, fordi det tager tid at opbygge et venskab. Beskederne tikker nemlig stadig ind på hendes bobl med henvendelser om hyggeligt samvær med andre par.

Både Connie og Egon nikker, da de bliver spurgt ind til, om de vil anbefale andre at bruge Boblberg. Ægteparret mener ikke, at der er noget mærkeligt eller pinligt ved, at man har mødt ens venner på en online platform. Det er en erkendelse af, at de havde et behov for at finde nye bekendtskaber, og netop dét, fandt de på Boblberg. Connie afslutter smågrinende:

”Der er mange grunde til at venskaber kan gå i vasken. I vores tilfælde har det været grundet skilsmisser og dødsfald. Så kan det været svært at vide, hvor man skal lære nye at kende. Har man et behov for at udvide ens omgangskreds, er Boblberg en god platform for at møde nye. Det er online, og det er vel nok fremtiden, hvor man mødes. Vi er med på beatet, Egon.”

- Connie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.718 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her