Boblberg logo
Morten – Fandt som tilflytter en ny ven

Morten – Fandt som tilflytter en ny ven

Solens stråler skinner ind igennem vinduerne i lejligheden, og ved bordet sidder Morten med et smil på læben. Glad fortæller han om det første møde, han har haft med sin nye ven Dennis, som han har fået kontakt til gennem Boblberg. De to unge fyres historier ligner hinanden. Dennis er også tilflytter, de har begge et fuldtidsarbejde, bor begge alene og så er de begge blevet singler efter at have været i et forhold.

”Dennis tog først kontakt til mig, og skrev, at han også var kommet ud af et forhold, og at han gerne vil mødes. Vi skrev sammen i et par dage. Efter en måneds tid tog jeg initiativ til at spørge, om vi skulle ses. Det gjorde vi så forleden.”

- Morten

Det er altid lidt spændende, når man skal mødes med én, som man ikke har mødt før. Men selve mødet mellem Dennis og Morten gik rigtig godt. Det var meget stille og roligt, hvor de fik en øl og spiste aftensmad sammen. Her fik de snakket om det, der fylder i hverdagen med arbejde, fritid, hobbyer, tidligere forhold og ja, generelt havde de bare en rigtig god mandesnak.

De to har aftalt, at de snart skal mødes igen, fordi første møde gik så godt. Morten synes det er skønt, at man på Boblberg kan møde ligesindede og få nye venskaber. For som han nævner, kan det som voksen være svært at få nye venner, når man flytter til en ny by, og ikke er en del af et fodboldhold, herregruppe eller lignende. Boblberg har bl.a. fokus på folk, der kan føle sig ensomme og mangler et netværk. Og det er Morten glad for, at Boblberg har fokus på, da han synes, at der mangler at være fokus på ensomhed og bryde det tabu, som kan være omkring det. Morten kan i den grad finde på at bruge Boblberg igen og vil anbefale det til alle på sin vej.

”Jeg bruger stadig Boblberg. Man kan finde mange flinke personer derinde og det er bare rigtig godt. Jeg vil helt klart anbefale andre at benytte sig af Boblberg. Gør det. Just do it!”

- Morten

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.642 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her