Boblberg logo
Jannie – Søgte et nyt netværk efter tabet af sin mand

Jannie – Søgte et nyt netværk efter tabet af sin mand

Jannie er et ægte familiemenneske, der især elsker børn. Sammen med hendes mand, har de gennem de sidste 20 år været plejeforældre. Sammen har de også en biologisk datter. Jannies mand gik desværre bort for nyligt, hvilket gjorde, at hun tog en beslutning om at flytte fra de vante rammer og veninder i Nordsjælland til en ny by på Fyn. Det gjorde hun bl.a. for at være tættere på sin datter og sit barnebarn. Det betød altså en ny by uden andet netværk end hendes datter, svigersøn og barnebarn. Dét skulle der laves om på, så da hendes datter introducerede hende til Boblberg, syntes hun, at det lød som en rigtig god idé.

”Min datter kom til mig og sagde, at jeg blev nødt til at komme i gang med noget.”

- Jannie

Jannie oprettede en bobl, hvor hun søgte efter en ny veninde og gerne flere. Hun fik kontakt med en kvinde som hun mødtes med, hvilket gik rigtig godt. Jannie introducerede hende for idéen om at lave en venindegruppe, og det ville hun heldigvis rigtig gerne være med på. De endte med at mødes syv kvinder over kaffe og kage hjemme hos Jannie. Efter mødet var alle enige om, at de gerne ville mødes igen.

”Jeg var helt overrumplet over, at alle kunne komme. Vi snakkede nærmest i munden på hinanden.”

- Jannie

I dag ses de ofte. Tre af dem bor i samme by som Janni, så dem ses hun med både sammen og hver for sig. Hele gruppen har været ude og spise og hygge sig, og i øjeblikket er de ved at planlægge en weekendtur til Djursland.

”Det er dejligt at have nogle, man bare kan skrive med, mødes med og ringe til.”

- Jannie

Når vi spørger Jannie, om hun kunne finde på at anbefale Boblberg til andre, svarer hun:

”Det skal de helt bestemt kaste sig ud i, fordi det simpelhent er så dejligt nemt. Selv min datter overvejer at lave en bobl, for at få nogle flere veninder.”

- Jannie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.258 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her