Boblberg logo
Heidi – Backgammon blev starten på et livslangt venskab

Heidi – Backgammon blev starten på et livslangt venskab

Heidi stødte første gang på Boblberg, da hun arbejdede på et jobcenter. Langsomt over årene begyndte hun at bruge det privat til at finde nye bekendtskaber, men også i hendes arbejde som mentor for sårbare og ensomme borgere. Heidi har haft stor gavn af Boblberg i hendes privatliv, hvor hun har fået muligheden for at finde veninder i nærområdet, hvilket gør det lettere at ses oftere og mere spontant.

”Det gode ved Boblberg er, at du kan målrette det efter hvad du har brug for og hvilke interesser du har.”

- Heidi

Heidi oprettede for 3,5 år siden to bobler, og blev hurtig kontaktet af Sussi, som fandt begge bobler interessante. De aftalte at mødes over en middag, hvor de kunne snakke om alle deres fælles interesser. Snakken gik hurtigt og i dag har venskabet udviklet sig til en større gruppe. Heidi har fundet tre skønne kvinder og er blevet en del af den lokale spilleklub, som mødes et par gange i ugen, hvor de spiller alle slags brætspil. Venskabet til veninderne er noget Heidi holder stærkt fast i, og hun er ikke et sekund i tvivl om, at de fremadrettet kommer til at bruge meget tid sammen.

”Vi skal blive gamle sammen.”

- Heidi

Heidi har i hendes arbejde som mentor også gjort brug af Boblberg til at hjælpe borgerne ud af deres isolation. På denne måde kan de psykiske sårbare langsomt bevæge sig ud af deres egen lille bobl og over i en ny.

”Jeg kan se i mit arbejde, at Boblberg har manglet, og at folk ønsker at være en del af noget. En borger tør nu at åbne sig på en hel anden måde.”

- Heidi

Heidi synes, at Boblberg er et fantastisk forum, hvor man kan finde alt ligemeget hvem man er og interesserer sig for. Både Heidi og Sussi er sikker på, at de vil benytte Boblberg, når spilleklubben næste gang står og mangler medlemmer.

”Boblberg er mulighedernes legeplads. Du kan søge alt og der er plads til alle. Der findes en som dig derinde, ligemeget hvem du er.”

- Heidi

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her