Boblberg logo
Daniel – Fandt ny vennegruppe på otte drenge og piger

Daniel – Fandt ny vennegruppe på otte drenge og piger

At flytte med familien til en helt ny by, hvor man ikke kender så mange mennesker, kan være en udfordring. Særligt når man er en ung fyr på 19 år. Derfor ville Daniel gerne lære nogle nye venner at kende. En dag faldt han tilfældigt over Boblberg og blev nysgerrig, selvom han aldrig havde hørt om det før.

Konceptet var lige det, han var på udkig efter, og han oprettede derfor en bruger på Boblberg med det samme. Efter at have fundet lidt forskellige bobler, som vakte hans interesse, besluttede han sig for at skrive til en af boblerne. Det var en eksisterende gruppe på syv unge med både drenge og piger i alderen fra 19-22 år. Alle er fra samme område som ham selv, og de har en fælles interesse for at spille kort. Der gik kun et par uger fra, at Daniel skrev til dem, indtil de mødte hinanden første gang. Første møde er altid lidt spændende, men det var en god og sjov oplevelse.

”Det var lidt sjovt, for første gang vi mødtes, var på det lokale bibliotek i kælderen, hvor vi havde lidt svært ved at finde hinanden. Da vi først fandt hinanden, gik snakken hurtigt på, hvilke boggenrer de bedst kunne lide, nu når de var på et bibliotek. Kemien mellem os var rigtig god.”

- Daniel

Fordi kemien var så god, mødes de nu en til to gange i ugen, hvor de spiller kort, ser film og generelt bare hygger sig, selvom det er forskelligt, om de alle otte kan være der. De tænker på, at de også snart vil ud og spille paintball sammen. Selvom de er en eksisterende gruppe på nu otte personer, er de stadig åbne overfor at møde nye mennesker.

Daniel vil helt klart anbefale Boblberg til andre, og vil selv benytte sig af Boblberg igen, hvis han engang flytter til en ny by igen.

”Folk på Boblberg er meget imødekommende. Det er let at finde og møde folk med samme interesse på hjemmesiden. Derfor vil jeg anbefale andre at prøve Boblberg af.”

- Daniel

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her