Boblberg logo
Heidi – Kommer på andre tanker efter en hård og svær tid

Heidi – Kommer på andre tanker efter en hård og svær tid

Efter at Heidis veninde havde fortalt om Boblberg, besluttede hun sig for at oprette sin egen bobl for at prøve det af. I boblen skrev Heidi, at hun søgte veninder og fortalte lidt mere om sig selv. Blandt andet nævnte hun hvor hun bor, at hun er gift og at hun er ordblind, hvilket kan gøre det lidt vanskeligt at skrive lange tekster til andre. Derfor er det nemmere for hende, at mødes og kunne snakke i stedet for at skrive sammen. Grundet dette, og at hun desuden ikke ejer en bil, foretrak Heidi at kunne mødes med en veninde i nærområdet. Og netop dét, skete hurtigere end hvad Heidi først lige havde troet.

Heidi blev nemlig kontaktet af en anden kvinde fra samme by. De skrev sammen i en uges tid og aftalte så at mødes. Første møde mellem de to kvinder gik rigtig godt.

”Vi mødtes første gang på den lokale grillbar og spiste aftensmad sammen. Det var rigtig hyggeligt. Meget stille og roligt hvor vi fortalte hinanden om vores fortid og hvem vi er.”

- Heidi

Dette møde har efterfølgende udviklet sig til et venskab, hvor Heidi og hendes nye veninde nu ser hinanden, når de begge lige har tid. De nyder at tilbringe tid sammen. Sidst de så hinanden sad de og snakkede sammen i 1,5 time på en bænk. For Heidi er det godt at mødes med en veninde nær hende og skrive lidt med andre veninder på Boblberg. Det hjælper hende nemlig med at komme på andre tanker, når hverdagen kan være lidt hård og svær.

I 2017 oplevede Heidi at få hjerteflimmer og det resulterede faktisk i, at hendes hjerte i et kort øjeblik gik i stå. Lykkeligvis blev hun genoplivet og har ikke haft hjerteflimmer siden. Det er dog noget man ikke lige glemmer igen, og derfor vil Heidi forsøge at finde en anden på Boblberg, som har oplevet noget lignende. Så kan de snakke sammen og dele deres erfaringer om, hvordan det er at have oplevet så skræmmende en oplevelse.

”Det er tre år siden nu. Men det at blive genoplivet sidder stadig dybt i mig. Derfor vil jeg gerne finde en på Boblberg, som også er blevet genoplevet, så man kan relatere til hinanden.”

- Heidi

For Heidi er Boblberg blevet mødestedet for nye bekendtskaber. At man kan finde nye veninder og skrive med andre, er også grunden til, at Heidi vil anbefale andre at benytte sig af Boblberg. Der er i hvert fald en god mulighed for, at man møder nye venner og veninder på Boblberg, som Heidi selv har erfaret.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.718 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her