Boblberg logo
Jenny – Fandt harmonikaspiller, som nu skaber livsglæde på hendes mors plejehjem

Jenny – Fandt harmonikaspiller, som nu skaber livsglæde på hendes mors plejehjem

Jenny arbejder i ældre- og Handicapforvaltningen i Odense Kommune og det var herigennem hun lærte Boblberg at kende. Hun havde længe gået og leget med tanken om, hvordan Boblberg kunne bruges, indtil hun tænkte på hendes 82-årige gamle mor. Jennys mor bor til dagligt på plejehjem og har demens samt parkinson. Selvom Jenny og hendes søskende besøger hende næsten hver dag, kunne hun godt føle sig ensom på plejehjemmet. Jennys mor har spillet harmonika næsten hele hendes liv og Jenny ved derfor godt, at hvis der er noget der kan få hendes mor i godt humør, er det lyden af en harmonika.

Derfor besluttede hun sig for at oprette en bobl på Boblberg. Her søgte hun efter en harmonikaspiller der kunne have lyst til at komme ud og spille én gang om ugen for hendes mor på plejehjemmet. Hun fik en henvendelse fra en dame der boede tæt på, og som havde lyst til at komme ud og spille på plejehjemmet. Hun kom ud på plejehjemmet og mødtes med både Jenny og hendes mor. De snakkede, hyggede og hun spillede også et par numre på harmonikaen. Jenny kunne med det samme se, hvordan hendes mor lyste op ved lyden af en harmonika: Det var som om hun levede op på ny og gav hende flashbacks til dengang hun selv spillede sammen med hendes mand.

Efter besøget aftalte de, at hun fast skulle komme én gang om ugen. Succesen var så stor, at harmonikaspilleren nu spiller fast en eftermiddag om ugen for næsten alle plejehjemsbeboerne. Jenny koordinerer med plejehjemmets medarbejdere og harmonikaspilleren. De kan alle mærke - både Jenny, beboere og medarbejdere - at det har givet et frisk pust til plejehjemmet: Der kan normalt godt være ret stille om eftermiddagen, men nu samler musikken beboerne til eftermiddagskaffen. Det giver liv og det er en ren fornøjelse. Jenny synes selv at det er en ret sjov og unik historie, og har derfor også delt historien med hendes kollegaer. Jenny vil klart anbefale Boblberg til andre og vil også selv bruge det fremtidigt: Jeg vil klart bruge Boblberg igen, det kan jo være at man pludselig mangler noget. Generelt er idéen rigtig god, jeg vil f.eks. aldrig smide en annonce i avisen, det her er bare meget mere trygt.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her