Boblberg logo
Anita – Fandt en veninde for livet, som nu har udviklet sig til et nyt vennepar

Anita – Fandt en veninde for livet, som nu har udviklet sig til et nyt vennepar

Anita savnede tøsehygge- og snak efter hun var flyttet sammen med sin kæreste i en ny by. Hun blev bekendt med Boblberg og oprettede sin egen bobl. Hun fik henvendelser fra flere, selvom hun til at starte med syntes, at det var lidt grænseoverskridende, hvorfor hun ikke havde de største forventninger:

”Du kan ikke sidde bag fire vægge og regne med, at naboen kommer forbi og I er bedste venner. Du må selv tage kontakten, og så kan det også belønne sig. Jeg havde ikke de store forventninger, for i min alder har mange et netværk, men jeg kastede mig ud i det.”

- Anita

Især en kvinde, som også hed Anita, syntes Anita lød interessant. De aftalte at mødes hjemme hos hende selv, hvor Anita kom med både kage og en buket blomster. Anita og veninden er blevet meget fortrolige og snakker/skriver sammen hver dag samt mødes flere gange om ugen. Anita er ovenud lykkelig for hendes nye venskab:

”Jeg føler mig heldig over at have fundet sådan en god veninde, vi faldt bare i snak fra første sekund. Det føles som om, at vi altid har kendt hinanden. Jeg er hende evigt taknemmelig for, at hun tog det første skridt, ellers var det ikke sikkert, vi havde fået den glæde at lære hinanden at kende.”

- Anita

Ikke nok med, at de begge har fået en veninde for livet, så er deres mænd også blevet venner. De falder så godt i hak med hinanden og har holdt hygge- og spilleaftener. Anita har derfor fået meget mere, end hvad hun i første omgang søgte, hvilket gør hende glad:

”Tak Boblberg, bare et kæmpe tak for min nye veninde.”

- Anita

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her