Boblberg logo
Louise – Fik en tæt veninde efter hendes mors død

Louise – Fik en tæt veninde efter hendes mors død

Efter Louise mistede sin mor, stod hun tilbage med et tomrum, og savnede derfor veninder. Louise blev derfor glædeligt overrasket da hun så at Boblberg netop var et sted for at finde nye fællesskaber.

På Boblberg kiggede Louise lidt rundt og fandt her frem til Jannis bobl. Janni søgte efter veninder som, ligesom hende, var gravide. Louise var tilfældigvis også gravid på dette tidspunkt, og valgte derfor at skrive til Janni. De fandt hurtigt ud af, at de havde termin lige op ad hinanden. Louise i april og Janni i maj. Dog endte Janni desværre med at miste barnet, som desværre førte til at de gled for hinanden. Deres venskab var opstået på baggrunden af deres fælles graviditet, og det virkede rigtigt for Louise at give Janni tid til at hele.

Dog gik der heldigvis ikke mere end et par måneder før Janni tog kontakt igen. Janni havde gode nyheder, da hun igen var med barn. I dag bor de to gode veninder pudsigt nok tre huse fra hinanden. I den tid de havde skrevet sammen, havde de været uvidende om, hvor tæt de egentlig var på hinanden. De ses flere gange om ugen, hvor de hygger sig gevaldigt. De tager på gåture, i biografen, shopping og griller sammen, hvor også mændene nu har fået lov til at være med. Louise synes at Boblberg er en super fed ide, fordi man kan finde nogle, som vil det samme som en selv. Det er en både nem og simpel måde at lære nogle nye at kende på.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.416 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her