Boblberg logo
Thomas – Rigere på nye bekendtskaber og oplevelser

Thomas – Rigere på nye bekendtskaber og oplevelser

Thomas bor sammen med sin familie på tre døtre og konen Ewa. De bor i et hus og har to små hunde. Egentlig havde Thomas ikke tænkt over, at han manglede noget i sin hverdag, men Boblberg vakte hans interesse efter et kursus.

”Jeg synes det var et meget anderledes forum, og ikke noget jeg havde set før, så jeg besluttede mig for at oprette mig som bruger.”

- Thomas

Thomas søgte ikke efter noget primært, men lidt af hvert. Både nye bekendtskaber, naturoplevelser, motion og måske også mennesker med depression, som han selv har haft i familien. Derfor oprettede Thomas to bobler – en hvor han søgte efter nogle at motionere og komme ud i naturen med, og en hvor han tilbød at snakke, skrive eller mødes med folk, hvis de havde en hård tid psykisk. Gennem Boblberg har han mødt mange søde og dejlige mennesker og er kommet mere ud i naturen og har fået flere oplevelser.

”Det giver meget, at der er en, der motiverer, og at man er en del af et fællesskab med de samme mål og interesser.”

- Thomas

Thomas synes ideen bag Boblberg er fantastisk, da platformen dækker over utroligt mange emner, hvilket er den helt klare styrke i hans optik. Thomas har også snakket med sine kollegaer om Boblberg og kommer også med en helt klar anbefaling til dem, der overvejer at benytte sig af Boblberg.

”Min anbefaling er, at ligemeget om du har et åbent sind eller døjer med ensomhed, så finder du dit match, så spring ud i det!”

- Thomas

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her