Boblberg logo
Silke - Fandt nye veninder at snakke med

Silke - Fandt nye veninder at snakke med

Silke bor sammen med sin mor, papfar og sine tre søskende i et skønt rækkehus, og studerer dagligt til pædagog, blot et stenkast fra sit hjem. I sin fritid går Silke til karate og kor, men kunne udover fritidsaktiviteter, studie og veninder, godt bruge nogle flere veninder at snakke med. Silke stødte på et opslag hvor en pige med angst søgte nogle at snakke med, hvilket fangede hendes interesse. For selv om Silke ikke selv lider af angst, interesserer det hende at snakke med forskellige typer af mennesker og deres oplevelser.

Hun blev ført ind til Boblberg, hvor hun undersøgte platformen og de mange forskellige opslag, som var derinde. Hun fortalte sine forældre om Boblberg, som synes at det lød som en fin idé, så Silke satte sig ned sammen med sin mor, hvor de sammen oprettede en profil til Silke. Silke kiggede rundt efter pigen fra opslaget, som hun havde set, men stødte midt i det hele på en helt anden bobl, som hun fandt meget interessant. Det var en pige, jævnaldrende med Silke selv, som søgte nye veninder. Silke skrev til hende og fik skabt kontakt, og de snakker i dag sammen hver dag. De har faktisk skrevet sammen i mere end 300 dage, og deler mange af de samme interesser.

Silke har skrevet med flere jævnaldrende piger fra Boblberg, som enten søgte veninder eller nogle at snakke med, og hun tænker også selv at oprette sin egen bobl snart. Her vil hun søge venner og veninder, nogle at snakke med og ses med, som har de samme interesser som hende selv. Boblberg er et fedt sted, hvor man kan blive ført sammen med andre, som føler på samme måde som sig selv, føler sig alene eller bare søger nogle at snakke med. Alle er åbne og vil gerne lære nogle nye mennesker at kende - Silke

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.108 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her