Boblberg logo
Annette – Har fået et reservebarnebarn, som hun nyder tiden sammen med

Annette – Har fået et reservebarnebarn, som hun nyder tiden sammen med

Annette på 61 år er en aktiv førtidspensionist, og selvom hun har en søn på 27, et stort netværk af venner og flere frivilligjobs, savnede Annette selskab i hverdagen.

”Jeg kiggede egentlig efter nogen at gå ture med eller tage ud at spise frokost med. Noget selskab i løbet af dagen. Men så faldt jeg over et skønt billede af en mor med en baby på armen.”

- Annette

Det billede var af Astrid, og det er nu to år siden, hun fik kontakt til hende og hendes datter Asta. Første møde var en gåtur, og kemien var ikke til at tage fejl af. Det er nu blevet til, at Annette hver onsdag henter 2-årige Asta i vuggestuen. De går ture, tager i forlystelsesparker eller laver andre hyggelige ting, indtil Astrid kommer hjem fra arbejde, og de spiser aftensmad sammen. Desuden står Annette til rådighed ved sygdom, og når der ellers er behov.

”Jeg har selv været enlig mor, så jeg ved, hvor stor en forskel det gør.”

- Annette

Annette finder stor værdi i at gøre noget for andre, men oplever også selv at få en masse ud af samværet med sit reservebarnebarn.

”Det er jo helt fantastisk at se den lille pige vokse op. Jeg giver noget til andre, men får faktisk endnu mere igen den anden vej.”

- Annette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.021 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her