Boblberg logo
Helene – Fandt veninde til træning og hygge

Helene – Fandt veninde til træning og hygge

Helene var flyttet til Fyn for knap 6 år siden for at studere til fysioterapeut, og ville gerne finde et fællesskab til bl.a. spilhygge med brætspil for unge og voksne, eller en veninde til kaffe og cafehygge. Helene stødte på Boblberg gennem de sociale medier, hvor hun så et opslag, som fangede hendes opmærksomhed og ledte hende videre ind på platformen.

Her fandt hun en bobl, som vakte hendes interesse - en ung kvinde, som var jævnaldrende med hende selv, søgte efter nye veninder og en træningsmakker i lokalområdet. Dét som vakte hendes interesse var, at de begge var ved at studere til fysioterapeuter, og at de havde flere af de samme fælles interesser. Helene ledte dog i første omgang ikke efter en træningsmakker, men hun gav det en chance og skrev til boblen, hvilket gav pote! De mødes i dag jævnligt, og er tit i kontakt med hinanden, de har både været på café flere gange og trænet sammen. Helene har netop født en datter her i efteråret, så træningen er lagt lidt på hylden, men de to veninder ses stadig tit til en hyggelig kop kaffe og får snakket om alverdens ting.

Boblberg bliver anbefalet til alle som Helene kender, for på baggrund af sine egen succeshistorie ønsker hun at alle, som kunne mangle et fællesskab eller blot søger nogle nye bekendtskaber, kan finde det gennem Boblberg. Lige nu har Helene nok at se til selv som nybagt mor, hus og gode veninder, men kunne bestemt godt tænke sig at gøre brug af Boblberg en anden gang. Måske bliver det til en kommende mødre gruppe, når der er mere plads i hverdagen, hvem ved?

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her