Boblberg logo
Louise – Efter mobning, hjemmeskoling og skoleskift fandt Louise nye venner til sig selv og sin søn

Louise – Efter mobning, hjemmeskoling og skoleskift fandt Louise nye venner til sig selv og sin søn

Efter at 50-årige Louises søn Frederik på 14 år havde været mobbet og hjemmeskolet i et år, var der ikke mange venner tilbage. Efter at være flyttet og begyndt på en frisk, besluttede Louise sig for at hjælpe sin søn med at skabe et netværk og få nye venner. Her faldt hun over Boblberg efter en simpel Google-søgning og tænkte, at det måtte være stedet at finde det, hun ledte efter.

Efter at have søgt lidt rundt og selv oprettet en bobl, fik hun samlet en gruppe af fem forældre, som var friske på at prøve at starte et netværk op for deres teenagere. Det første møde bestod af en tur i sommerhus, hvor både forældre, teenagere og søskende deltog. For at få alle transporteret op til sommerhuset, lavede de samkørsel, så kontakten og fællesskabet allerede startede i bilen. Turen bød på rigtig sommerhushygge og strandture. Næste gang tog de en tur i en forlystelsespark.

Frederik og en af de andre teenagere, Bertil på 14 år, faldt rigtig godt i hak. De har en del tilfælles og har begge haft det lidt udfordrende i skolen. Siden har de lavet flere ting sammen, bare de to. De har blandt andet mødtes i byen og hygget sig, og Bertil har besøgt Frederik i deres kolonihavehus.

Louise har også selv søgt efter en løbemakker og har igen haft succes med at finde, hvad hun søgte, da hun har fundet en at løbe og dyrke fitness med.

Louise er glad for, at hun netop faldt over Boblberg og tog chancen.

”Vær ikke bange for at række ud, der er muligheder derude!”

- Louise

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.009 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her